Divan Residence Apartments

București - Ilfov, Voluntari
Divan Residence Apartments Öne Çıkan Resim
Divan Residence Apartments Dış Mekan
Divan Residence Apartments Dış Mekan
Divan Residence Apartments Dış Mekan
Divan Residence Apartments Oda Manzaraları
Image More +52 fotoğraf
Divan Residence Apartments
Bd. Pipera 131 București - Ilfov, Voluntari

Divan Residence Apartments misafirlere Voluntari (Pipera) bölgesinde, Bucharest Zoo ve Global City ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 8,6 mi (13,8 km) ve Swan Office Park ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 80-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere mikrodalga fırın ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve resepsiyon salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Comfort Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x