BHB Hotel

Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Manduria
BHB Hotel Genel
BHB Hotel Öne Çıkan Resim
BHB Hotel İç Mekan
BHB Hotel Kahvaltı
BHB Hotel Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
BHB Hotel
Via Roma, 84 Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Manduria

Manduria bölgesindeki BHB Hotel konaklamanızda, San Leonardo Kilisesi ve Riserve Naturali Litorale Tarantino Orientale ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Punta Prosciutto Plajı ile 13,3 mi (21,3 km) ve Şehitler Anıtı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Grill Doc misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit
Room
Süit (The King)
Room
Family Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x