Palazzo Donna Elisabetta -Guest House

Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Manduria
Palazzo Donna Elisabetta -Guest House Öne Çıkan Resim
Palazzo Donna Elisabetta -Guest House Dış Mekan
Palazzo Donna Elisabetta -Guest House Dış Mekan
Palazzo Donna Elisabetta -Guest House Dış Mekan
Palazzo Donna Elisabetta -Guest House Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Palazzo Donna Elisabetta -Guest House
37 Via Schiavoni Carissimo Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Manduria

Manduria bölgesindeki Palazzo Donna Elisabetta -Guest House konaklamanızda, San Leonardo Kilisesi ve Riserve Naturali Litorale Tarantino Orientale ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Punta Prosciutto Plajı ile 13 mi (20,9 km) ve Şehitler Anıtı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Family Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x