Morgan Hotel

Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Manduria
Morgan Hotel Öne Çıkan Resim
Morgan Hotel Dış Mekan
Morgan Hotel Dış Mekan
Morgan Hotel Dış Mekan
Morgan Hotel İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Morgan Hotel
Vico III Matteo Bianchi, 7 Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Manduria

Manduria bölgesindeki Morgan Hotel konaklamanızda, San Leonardo Kilisesi ve Riserve Naturali Litorale Tarantino Orientale ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Punta Prosciutto Plajı ile 11,5 mi (18,6 km) ve Şehitler Anıtı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x