Best Western Premier Hotel Slon

Osrednjeslovenska, Ljubljana
Best Western Premier Hotel Slon Genel
Best Western Premier Hotel Slon Genel
Best Western Premier Hotel Slon Genel
Best Western Premier Hotel Slon Genel
Best Western Premier Hotel Slon Genel
Image More +53 fotoğraf
Best Western Premier Hotel Slon
Slovenska Cesta 34 Osrednjeslovenska, Ljubljana

Best Western Premier Hotel Slon misafirlere Ljubljana merkezinde, Nebotičnik ve River Ljubljanica Kanal yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Slovenian School Museum ile 0,2 mi (0,2 km) ve Ursuline Church of the Holy Trinity ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 170 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ljubljana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4844 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Walk-in Shower;Superior;with Sofabed)
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak
Room
Economy Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı (Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x