Eurostars uHotel

Osrednjeslovenska, Ljubljana
Eurostars uHotel Genel
Eurostars uHotel Genel
Eurostars uHotel Genel
Eurostars uHotel Genel
Eurostars uHotel Genel
Image More +54 fotoğraf
Eurostars uHotel
Miklosiceva 3 Osrednjeslovenska, Ljubljana

Eurostars uHotel konaklamanızda, Ljubljana merkezinde, Annunciation Fransiskan Kilisesi ve Preseren Meydanı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dragon Köprüsü ile 0,6 km ve Ljubljana Belediye Sarayı ile 0,8 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Atelje ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

133 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ljubljana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 33906 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Stüdyo
Stüdyo
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Stüdyo (Castle View)
Room
Süit (Casual)
Room
Executive Süit
Room
Junior Süit
Room
Executive Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Stüdyo (Room Single)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x