Grand Hotel Union Eurostars

Osrednjeslovenska, Ljubljana
Grand Hotel Union Eurostars Genel
Grand Hotel Union Eurostars Genel
Grand Hotel Union Eurostars Genel
Grand Hotel Union Eurostars Genel
Grand Hotel Union Eurostars Genel
Image More +77 fotoğraf
Grand Hotel Union Eurostars
Miklosiceva 1 Osrednjeslovenska, Ljubljana

Grand Hotel Union Eurostars konaklamanızda, Ljubljana merkezinde, Annunciation Fransiskan Kilisesi ve Preseren Meydanı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dragon Köprüsü ile 0,6 km ve Ljubljana Belediye Sarayı ile 1,1 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 194 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ljubljana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Oda (Superior)
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda (Grand)
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Residence)
Room
Süit (Corner)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x