Best Suites Pantheon

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Best Suites Pantheon Öne Çıkan Resim
Best Suites Pantheon Dış Mekan
Best Suites Pantheon İç Mekan
Best Suites Pantheon İç Mekan
Best Suites Pantheon İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Best Suites Pantheon
Piazza Della Rotonda 70 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Best Suites Pantheon size Roma merkezinde, Pantheon yakınında ve Piazza Navona ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trevi Çeşmesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve İspanyol Basamakları ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için minibar olan 6 oda mevcuttur. Odanızda memory foam (visko elastik) yatak bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x