Albergo Del Senato

Roma, Roma
Albergo Del Senato Genel
Albergo Del Senato Genel
Albergo Del Senato Yeme / İçme
Albergo Del Senato Yeme / İçme
Albergo Del Senato Yeme / İçme
Image More +20 fotoğraf
Albergo Del Senato
Piazza Della Rotonda, 73 Roma, Roma

İtalya’nın başkenti Roma’nın merkezinde bulunan Albergo Del Senato, hem tatil hem de iş seyahati için kente gelen kişilere konforlu bir konaklama deneyimi yaşatıyor. 24 saat oda servisi imkanı bulunan otelde ücretli olarak kontinental kahvaltı hizmeti sunuluyor.

Engelli misafirlerin de rahatlıkla konaklayabileceği şekilde dekore edilmiş otelde, engellilere uygun tuvalet ve duş bulunmasının yanı sıra tekerlekli sandalye kullanımına uygun alanlar da mevcut. Öte yandan burada, ekstra ücret karşılığında odada çocuk bakımı hizmeti de sağlanıyor. Otel doğa yürüyüşü yapmak ya da bisiklet kiralayıp sürmek için uygun bir konuma sahip. Albergo Del Senato, misafirlerine sunduğu 24 saat açık ofis ve toplantı odası hizmetleriyle iş seyahati için de tercih ediliyor.

Albergo Del Senato’nun Leonardo da Vinci Uluslararası Havalimanı ve Ciampino Havalimanı ile arasında yaklaşık 25 dakikalık bir sürüş mesafesi bulunuyor. Otelden havalimanlarına gidiş dönüş transfer servisi imkanı bulunuyor. 

Otel, şehrin tarihi ve turistik pek çok yerine çok yakın. Örneğin; otelden Pantheon’a 1 dakikada, Piazza Navona’ya 5 dakikada, Trevi Çeşmesi’ne 8 dakikada, Piazza di Spagna’ya 12 dakikada, Roma Forumu’na ise 14 dakikada yürüyerek ulaşmak mümkün.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ekonomi Apart Daire
Room
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standart Junior Suit
Room
Superior Şehir Manzaralı Oda
Room
Ekonomi Oda
Room
Standart Oda
Room
Standart Suit
Room
Standart Apart Daire
Room
Superior Oda
Room
Standart Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x