Bellevue Serviced Apartments

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Bellevue Serviced Apartments Genel
Bellevue Serviced Apartments Genel
Bellevue Serviced Apartments Genel
Bellevue Serviced Apartments Genel
Bellevue Serviced Apartments Genel
Image More +50 fotoğraf
Bellevue Serviced Apartments
No. 68-69 Tonle Sap Street Chroy Changvar Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Phnom Penh bölgesindeki Bellevue Serviced Apartments konaklamanızda, Nehir Kıyısı yakınında ve Phnom Penh Fantasy World ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu apart daire Merkez Pazarı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Kraliyet Sarayı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Restoranda Bellevue Serviced Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 147 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x