Pillar Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Pillar Hotel Öne Çıkan Resim
Pillar Hotel Dış Mekan
Pillar Hotel Dış Mekan
Pillar Hotel Dış Mekan
Pillar Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Pillar Hotel
87, Sisovath Quay Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Pillar Hotel misafirlere Phnom Penh merkezinde, Nehir Kıyısı ve Phnom Penh Gece Pazarı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Merkez Pazarı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Kraliyet Sarayı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman olan restoranı Pillar Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Süit, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda (Standard )
Standard
Standard Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Oda (King)
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x