Affittacamere B&B Domus Taranto

Taranto
Affittacamere B&B Domus Taranto Öne Çıkan Resim
Affittacamere B&B Domus Taranto İç Mekan
Affittacamere B&B Domus Taranto İç Mekan
Affittacamere B&B Domus Taranto İç Mekan
Affittacamere B&B Domus Taranto Yerinde Yemek
Image More +57 fotoğraf
Affittacamere B&B Domus Taranto
Via Cesare Battisti 180 , Taranto

Taranto bölgesindeki Affittacamere B&B Domus Taranto misafirlere Yeni Katedral ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Yunan Duvarları Arkeoloji Parkı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu konak otel Taranto Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 2,7 km (1,7 mil) ve Girevole Açılır Köprü ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz hazır paket kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve öğlen, hafta sonu 7.30 ve öğlen arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x