BeachSafari Resort

Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam
BeachSafari Resort Öne Çıkan Resim
BeachSafari Resort Dış Mekan
BeachSafari Resort Dış Mekan
BeachSafari Resort Dış Mekan
BeachSafari Resort Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
BeachSafari Resort
14 KM North Marsa Alam Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam

BeachSafari Resort misafirlere Marsa Alam bölgesinde, plajda ve Abu Dabab Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Marsa Alam Camisi ile 11,1 mi (17,9 km) ve Marsa Alam Plajı ile 12,3 mi (19,7 km) mesafede.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x