Beachfront Suite Alit

Sanur
Beachfront Suite Alit İç Mekan
Beachfront Suite Alit İç Mekan
Beachfront Suite Alit Oda
Beachfront Suite Alit Oda
Beachfront Suite Alit Oda
Image More +1 fotoğraf
Beachfront Suite Alit
Jalan Hangtuah No.43 Sanur , Sanur

Beachfront Suite Alit konaklamanızda Denpasar bölgesinde, Sanur Plajı ile 3,4 km (2,1 mi) ve Seminyak Meydanı ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Waterbom Bali Su Parkı ile 15,4 km (9,6 mil) ve Kuta Plajı ile 16,5 km (10,3 mil) mesafede.

Otelin restoranı Tubiang misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x