Alit Beach Resort and Villas

Lesser Sunda Islands, Sanur
Alit Beach Resort and Villas Genel
Alit Beach Resort and Villas Genel
Alit Beach Resort and Villas Genel
Alit Beach Resort and Villas Öne Çıkan Resim
Alit Beach Resort and Villas Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Alit Beach Resort and Villas
Jl.Hang Tuah No.49 Lesser Sunda Islands, Sanur

Denpasar bölgesindeki Alit Beach Resort and Villas misafirlere plaj yakınında, Sanur Marinası ile Matahari Terbit Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sanur Plajı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Kuta Plajı ile 10,2 mi (16,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Gung Biang ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Bungalov
Room
Superior Bungalov
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x