Beach Hotel Poseidon

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Prijevor
Beach Hotel Poseidon Öne Çıkan Resim
Beach Hotel Poseidon Dış Mekan
Beach Hotel Poseidon Dış Mekan
Beach Hotel Poseidon Dış Mekan
Beach Hotel Poseidon Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Beach Hotel Poseidon
Beach Jaz Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Prijevor

Beach Hotel Poseidon konaklamanızda Budva bölgesinde, plajda, Jaz Plajı yakınında ve Mogren Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Slovenska Plajı ile 6,6 km (4,1 mi) ve Budva Marina ile 6,9 km (4,3 mi) mesafede.

Restoranda Beach Hotel Poseidon misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 98 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x