Spa Resort Bevilacqua

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Prijevor
Spa Resort Bevilacqua Genel
Spa Resort Bevilacqua Öne Çıkan Resim
Spa Resort Bevilacqua Dış Mekan
Spa Resort Bevilacqua Dış Mekan
Spa Resort Bevilacqua Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Spa Resort Bevilacqua
Prijevor BB Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Prijevor

Budva bölgesindeki Spa Resort Bevilacqua misafirlere deniz kıyısında, Jaz Plajı ve Trg Između Crkava 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kotor Körfezi ile 11,8 mi (19 km) ve Porto Montenegro ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Spa Resort Bevilacqua misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlerimiz için ücretsiz şişe su bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Basic
Basic Apart Daire, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Classic
Classic Apart Daire, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Basic
Basic Apart Daire, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Stüdyo, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x