Bali Suksma Villa

Lesser Sunda Islands, Ubud
Bali Suksma Villa Öne Çıkan Resim
Bali Suksma Villa Dış Mekan
Bali Suksma Villa Dış Mekan
Bali Suksma Villa Dış Mekan
Bali Suksma Villa Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Bali Suksma Villa
Jalan Kajeng No. 88 Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki Bali Suksma Villa konaklamanızda, Threads of Life Indonesian Textile Arts Center ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Rio Helmi Gallery ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz çevirmeli İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 1 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x