Masia Villa Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Masia Villa Ubud Genel
Masia Villa Ubud Genel
Masia Villa Ubud Genel
Masia Villa Ubud Genel
Masia Villa Ubud Genel
Image More +36 fotoğraf
Masia Villa Ubud
Jalan Kajeng, Juuk Manis Lesser Sunda Islands, Ubud

Masia Villa Ubud misafirlere Ubud merkezinde, Threads of Life Indonesian Textile Arts Center yakınında ve Rio Helmi Gallery ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Mulan misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Oda
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x