Satori Villas Bali

Lesser Sunda Islands, Ubud
Satori Villas Bali Genel
Satori Villas Bali Genel
Satori Villas Bali Öne Çıkan Resim
Satori Villas Bali Dış Mekan
Satori Villas Bali İç Mekan
Image More +71 fotoğraf
Satori Villas Bali
Jalan Kajeng Juwuk Manis Lesser Sunda Islands, Ubud

Satori Villas Bali Ubud merkezinde, Threads of Life Indonesian Textile Arts Center ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Agung Rai Sanat Müzesi ile 3,3 km (2,1 mi) mesafede.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Santana)
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Serena)
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Siri)
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Solera)
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Banana)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x