Bahagia Villas

Lesser Sunda Islands, Sanur Kauh
Bahagia Villas Öne Çıkan Resim
Bahagia Villas Dış Mekan
Bahagia Villas Dış Mekan
Bahagia Villas Oda Manzaraları
Bahagia Villas Oda Manzaraları
Image More +14 fotoğraf
Bahagia Villas
Jalan Tirta Ening No. 18 Sanur Lesser Sunda Islands, Sanur Kauh

Bahagia Villas misafirlere Denpasar bölgesinde, plaj yakınında, RS Bali Mandara Hastanesi ve Mertasari Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Sanur Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Kuta Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Sigara İçilebilir
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x