Baansuan Tisa Resort

Chiang Mai
Baansuan Tisa Resort Genel
Baansuan Tisa Resort Öne Çıkan Resim
Baansuan Tisa Resort Dış Mekan
Baansuan Tisa Resort Dış Mekan
Baansuan Tisa Resort Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Baansuan Tisa Resort
91/1, Moo.7, Baansunklang, Donkawn Sarapee , Chiang Mai

Chiang Mai bölgesindeki Baansuan Tisa Resort konaklamanızda, Mae Ping River ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Riverside ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chiang Mai Gece Çarşısı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 7,7 mi (12,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Tisa Restaurant restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x