Baan Rabiengkao Hua Hin

Orta Tayland, Hin Lek Fai
Baan Rabiengkao Hua Hin Genel
Baan Rabiengkao Hua Hin Genel
Baan Rabiengkao Hua Hin Öne Çıkan Resim
Baan Rabiengkao Hua Hin Dış Mekan
Baan Rabiengkao Hua Hin Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Baan Rabiengkao Hua Hin
527/3 Moo 3, Hin Lek Fai District Orta Tayland, Hin Lek Fai

Hua Hin bölgesindeki Baan Rabiengkao Hua Hin konaklamanızda, Silpakorn Üniversitesi Phetchaburi Bilgi İşlem Kampüsü ve Wat Huay Mongkol ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 9,7 mi (15,7 km) ve Hua Hin Plajı ile 10 mi (16 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
2-Bedroom
2-Bedroom Villa
3-Bedrooms
3-Bedrooms Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x