B&B Villa Maiolica

Western Sicily, San Leone
B&B Villa Maiolica Öne Çıkan Resim
B&B Villa Maiolica Dış Mekan
B&B Villa Maiolica Dış Mekan
B&B Villa Maiolica İç Mekan
B&B Villa Maiolica İç Mekan
Image More +95 fotoğraf
B&B Villa Maiolica
Via Novaro, 3 San Leone Western Sicily, San Leone

B&B Villa Maiolica misafirlere Agrigento merkezinde, San Leone Limanı ve San Pio X Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel San Leone Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Tapınaklar Vadisi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x