Villa Sece - Luxury Rooms

Western Sicily, San Leone
Villa Sece - Luxury Rooms Öne Çıkan Resim
Villa Sece - Luxury Rooms Dış Mekan
Villa Sece - Luxury Rooms Dış Mekan
Villa Sece - Luxury Rooms İç Mekan
Villa Sece - Luxury Rooms İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Villa Sece - Luxury Rooms
Via della Ruta, 6 Western Sicily, San Leone

Agrigento bölgesindeki Villa Sece - Luxury Rooms konaklamanızda, San Pio X Kilisesi ve San Leone Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Tapınaklar Vadisi ile 2 mi (3,3 km) ve San Leone Limanı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 2 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x