B&B San Leone

Western Sicily, San Leone
B&B San Leone Öne Çıkan Resim
B&B San Leone Dış Mekan
B&B San Leone İç Mekan
B&B San Leone İç Mekan
B&B San Leone İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
B&B San Leone
Via Ischia, 3 Western Sicily, San Leone

B&B San Leone konaklamanızda Agrigento bölgesinde, plaj yakınında, San Leone Limanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve San Leone Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tapınaklar Vadisi ile 3,1 km (1,9 mil) ve Museo Archeologico ile 4,1 km (2,5 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Blue)
Room
Oda (Yellow)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x