B&B La Primula

Pompei
B&B La Primula Genel
B&B La Primula Öne Çıkan Resim
B&B La Primula Dış Mekan
B&B La Primula Dış Mekan
B&B La Primula İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
B&B La Primula
Via Carlo Alberto I Traversa, 12 , Pompei

B&B La Primula size Pompei merkezinde, Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 7,8 mi (12,6 km) ve Piazza Tasso ile 18,4 mi (29,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 50 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Yellow)
Üç
Üç Kişilik Oda (Orange)
Room
Dört Kişilik Oda (Green)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x