B&B Coffee and City

Pompei
B&B Coffee and City Genel
B&B Coffee and City Genel
B&B Coffee and City Genel
B&B Coffee and City Genel
B&B Coffee and City Genel
Image More +73 fotoğraf
B&B Coffee and City
Via Carlo Alberto I Traversa 12 , Pompei

B&B Coffee and City misafirlere Pompei merkezinde, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 7,8 mi (12,6 km) ve Piazza Tasso ile 18,4 mi (29,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 odada mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x