Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe

Pompei
Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe Öne Çıkan Resim
Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe Dış Mekan
Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe Dış Mekan
Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe Dış Mekan
Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe Banyo Özellikleri
Image More +8 fotoğraf
Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe
Via Duca D'Aosta , 4 , Pompei

Pompei bölgesindeki Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe konaklamanızda, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 4,5 mi (7,2 km) ve Piazza Tasso ile 18,5 mi (29,8 km) mesafede.

Pompei Hostel Suites & Breakfast Deluxe misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Engellilere Uygun, Mutfak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x