Hotel Morgana

Franciacorta Wine Area, Italian Alps
Hotel Morgana Genel
Hotel Morgana Öne Çıkan Resim
Hotel Morgana Dış Mekan
Hotel Morgana Kahvaltı
Hotel Morgana Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Hotel Morgana
Via Lombardia, 13 Franciacorta Wine Area, Italian Alps

Rodengo-Saiano bölgesindeki Hotel Morgana konaklamanızda, San Rocco Clinical Institute ve Franciacorta Outlet Village ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Lo Scrigno di Katja - Tutto senza glutine ile 4,5 mi (7,2 km) ve Monte Rossa ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

61 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Jakuzi
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x