Atlas Saiss

Fes-boulemane (bölge), Fes
Atlas Saiss Öne Çıkan Resim
Atlas Saiss Kahvaltı
Atlas Saiss Yerinde Yemek
Atlas Saiss Yerinde Yemek
Atlas Saiss Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Atlas Saiss
3 Avenue des Forces Armées Royale (FAR) Fes-boulemane (bölge), Fes

Atlas Saiss misafirlere Fes merkezinde, Rue des Mérinides ve Kassr Annoujoum Ducci Foundation ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 4,5 mi (7,2 km) ve Atlas Bahçesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Atlas Saiss misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x