Hotel Zahrat Al Jabal

Fes-boulemane (bölge), Fes
Hotel Zahrat Al Jabal Genel
Hotel Zahrat Al Jabal Öne Çıkan Resim
Hotel Zahrat Al Jabal Dış Mekan
Hotel Zahrat Al Jabal Kahvaltı
Hotel Zahrat Al Jabal Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Hotel Zahrat Al Jabal
Avenue des Forces Armees Royales (R503) Ville Nouvelle Fes-boulemane (bölge), Fes

Hotel Zahrat Al Jabal misafirlere Fes merkezinde, Rue des Mérinides ve Kassr Annoujoum Ducci Foundation ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 4,3 mi (6,9 km) ve Atlas Bahçesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x