Atlantic Spiaggia

Rimini Coast, Rimini
Atlantic Spiaggia Genel
Atlantic Spiaggia Öne Çıkan Resim
Atlantic Spiaggia Dış Mekan
Atlantic Spiaggia Dış Mekan
Atlantic Spiaggia Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Atlantic Spiaggia
Via Porto Palos 27 Rimini Coast, Rimini

Atlantic Spiaggia misafirlere Rimini (Viserbella) bölgesinde, Minyatür İtalya ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Fiera di Rimini ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Tiberius Köprüsü ile 4,9 km (3 mi) ve Piazza Cavour ile 5,3 km (3,3 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spa küveti ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Panoramic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x