Hotel Diana

Rimini Coast, Rimini
Hotel Diana Genel
Hotel Diana Genel
Hotel Diana Genel
Hotel Diana Genel
Hotel Diana Genel
Image More +17 fotoğraf
Hotel Diana
Viale Porto Palos 15 Rimini Coast, Rimini

Rimini (Viserbella) bölgesindeki Hotel Diana misafirlere Minyatür İtalya ve Fiera di Rimini ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Tiberius Köprüsü ile 4,7 km (2,9 mi) ve Piazza Cavour ile 5,1 km (3,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 40 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x