Hotel Villa dei Fiori

Rimini Coast, Rimini
Hotel Villa dei Fiori Genel
Hotel Villa dei Fiori Genel
Hotel Villa dei Fiori Genel
Hotel Villa dei Fiori Öne Çıkan Resim
Hotel Villa dei Fiori Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Villa dei Fiori
Viale Vincenzo Canuti 6 Rimini Coast, Rimini

Rimini (Viserbella) bölgesindeki Hotel Villa dei Fiori misafirlere Arenas Su Parkı ve Minyatür İtalya ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rimini Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Fiera di Rimini ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spa küveti ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x