Seasons Villa

Inamaluwa
Seasons Villa Genel
Seasons Villa Genel
Seasons Villa Öne Çıkan Resim
Seasons Villa Dış Mekan
Seasons Villa Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Seasons Villa
No. 6 Janaudanagama, Inamaluwa Dambulla, Matale District , Inamaluwa

Inamaluwa bölgesindeki Seasons Villa misafirlere tarihi bölgede, Sigiriya Müzesi ve Antik Sigiriya Kenti ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Rangiri Dambulla International Stadı ile 6 mi (9,7 km) ve Dambulla Mağara Tapınağı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 5 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x