Astor Garden Hotel

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Astor Garden Hotel Genel
Astor Garden Hotel Genel
Astor Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Astor Garden Hotel Dış Mekan
Astor Garden Hotel Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Astor Garden Hotel
Astor Garden Hotel Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Astor Garden Hotel misafirlere Varna bölgesinde, plajda, Aziz Konstantin ve Elena Merkez Plajı ve St. Konstantin ve Elena Manastırı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Altın Kum Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) ve Sveti Sveti Konstantin & Elena Monastery ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

MONTY by Chef Andre Tokev yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 230 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x