Aquahouse Hotel & SPA

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Aquahouse Hotel & SPA Genel
Aquahouse Hotel & SPA Genel
Aquahouse Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Aquahouse Hotel & SPA Dış Mekan
Aquahouse Hotel & SPA Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Aquahouse Hotel & SPA
AquaHouse Hotel & SPA Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Varna bölgesindeki Aquahouse Hotel & SPA misafirlere plaj yakınında, Aziz Konstantin ve Elena Merkez Plajı ile Saints Constantine ve Helena Güney Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Altın Kum Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) ve St. Konstantin ve Elena Manastırı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Lobby Bar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

400 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 6 kapalı yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King, Park View
Deluxe
Deluxe Double, Park View
Deluxe
Deluxe Double, Sea View
Superior
Superior Double, Park View
Superior
Superior Double, Sea View
Executive
Executive Double, Sea view
Premium
Premium Family, Sea view
Pine
Pine pool swim-up
Premium
Premium Corner Studio, Park View
Premium
Premium Corner Studio, Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x