ASHFORD HOTEL

Seetha Eliya
ASHFORD HOTEL Genel
ASHFORD HOTEL Öne Çıkan Resim
ASHFORD HOTEL Dış Mekan
ASHFORD HOTEL Yerinde Yemek
ASHFORD HOTEL Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
ASHFORD HOTEL
Welimada Rd, Sithaeliya , Seetha Eliya

Seetha Eliya bölgesindeki ASHFORD HOTEL konaklamanızda, Sri Baktha Hanuman Kovil ve Hakgala Botanik Bahçeleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Gregory Gölü ile 2,2 mi (3,5 km) ve Galway Orman Koruma Alanı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

18 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spor salonu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x