Kumara Sevana - The Family Cottage

Seetha Eliya
Kumara Sevana - The Family Cottage Öne Çıkan Resim
Kumara Sevana - The Family Cottage Yerinde Yemek
Kumara Sevana - The Family Cottage Oda Düzeni
Kumara Sevana - The Family Cottage Oda Düzeni
Kumara Sevana - The Family Cottage Oda Düzeni
Image More +31 fotoğraf
Kumara Sevana - The Family Cottage
Seetha Eliya , Seetha Eliya

Seetha Eliya bölgesindeki Kumara Sevana - The Family Cottage konaklamanızda, Sri Baktha Hanuman Kovil yakınında ve Hakgala Botanik Bahçeleri ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gregory Gölü ile 2,6 mi (4,2 km) ve Galway Orman Koruma Alanı ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

3 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x