J's Villa

Nuwara Eliya
J's Villa Genel
J's Villa Genel
J's Villa Öne Çıkan Resim
J's Villa Dış Mekan
J's Villa Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
J's Villa
No 17 A, Misty hills, Badulla Rd, Katumanna , Nuwara Eliya

Nuwara Eliya bölgesindeki bu villa konaklamanızda Sri Baktha Hanuman Kovil ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Gregory Gölü ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu villa Hakgala Botanik Bahçeleri ile 2,4 mi (3,9 km) ve Galway Orman Koruma Alanı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için villada mikrodalga fırın vardır. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Banyoda sadece duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafilere ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x