Ashansa Lagoon Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Rekawa
Ashansa Lagoon Resort Öne Çıkan Resim
Ashansa Lagoon Resort Dış Mekan
Ashansa Lagoon Resort Dış Mekan
Ashansa Lagoon Resort Dış Mekan
Ashansa Lagoon Resort İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ashansa Lagoon Resort
Wellawathugoda, Rekawa, Netolpitiya Near Turtle Beach Güney Sri Lanka Sahili, Rekawa

Ashansa Lagoon Resort misafirlere Rekawa bölgesinde, denize sıfır, Rekawa Plajı ve Rekawa Kaplumbağa Koruma Projesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tangalle Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Kahandamodara Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda Ashansa Lagoon Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, yakın çevrede kar sörfü, yakın çevrede bisiklet kiralama, ve yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede dağ bisikleti bulunuyor.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x