Ananthaya Beach

Güney Sri Lanka Sahili, Rekawa
Ananthaya Beach Genel
Ananthaya Beach Genel
Ananthaya Beach Genel
Ananthaya Beach Genel
Ananthaya Beach Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Ananthaya Beach
Oruwella Road, Rekawa, Netolpitiya Güney Sri Lanka Sahili, Rekawa

Ananthaya Beach misafirlere Rekawa bölgesinde, körfez yakınında, Kahandamodara Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Rekawa Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rekawa Kaplumbağa Koruma Projesi ile 1,2 mi (2 km) ve Tangalle Plajı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç LED televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x