Arxhontiko Chris & Eve

Thrace, Rhodope Region
Arxhontiko Chris & Eve Genel
Arxhontiko Chris & Eve Genel
Arxhontiko Chris & Eve Genel
Arxhontiko Chris & Eve Genel
Arxhontiko Chris & Eve Öne Çıkan Resim
Image More +61 fotoğraf
Arxhontiko Chris & Eve
3 km Road Komotini - Alexandroupolis Thrace, Rhodope Region

Komotini bölgesindeki Arxhontiko Chris & Eve konaklamanızda, Sepetçilik Müzesi ve Komotini Belediye Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Belediye Parkı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Komotini Saat Kulesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için su parkı, açık havuz ve kapalı havuz vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x