Hotel Dioni

Thrace, Rhodope Region
Hotel Dioni Genel
Hotel Dioni Genel
Hotel Dioni Genel
Hotel Dioni Genel
Hotel Dioni Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Hotel Dioni
Platanitis 1 Thrace, Rhodope Region

Maroneia-Sapes bölgesindeki Hotel Dioni misafirlere deniz kıyısında, Antik Maronia ve Maronia Antik Tiyatrosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Maronia Mağarası ile 6,6 mi (10,6 km) ve Imeros Beach ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Yemek servisi için Dioni Restaurant ideal, bu denize sıfır deniz ürünleri restoranı bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 18 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x