Arusha Safari Lodge

Arusha
Arusha Safari Lodge Öne Çıkan Resim
Arusha Safari Lodge Yerinde Yemek
Arusha Safari Lodge Banyo Tipleri
Arusha Safari Lodge Banyo Özellikleri
Arusha Safari Lodge Banyo Özellikleri
Image More +7 fotoğraf
Arusha Safari Lodge
Old Moshi Road , Arusha

Arusha bölgesindeki Arusha Safari Lodge konaklamanızda, Lake Duluti ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Arusha Golf Sahası ile 5,3 mi (8,5 km) ve Arusha Uluslararası Konferans Merkezi ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Arusha Safari Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x