Bamboo village

Arusha
Bamboo village Genel
Bamboo village Genel
Bamboo village Öne Çıkan Resim
Bamboo village Dış Mekan
Bamboo village Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Bamboo village
baraa street 23 , Arusha

Arusha bölgesindeki Bamboo village misafirlere denize sıfır, Arusha Golf Sahası ve Arusha Saat Kulesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Maasai Market and Curios Crafts ile 4,7 mi (7,6 km) ve Natural History Museum ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Arusha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 464 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x