Bamboo village

Arusha
Bamboo village Genel
Bamboo village Öne Çıkan Resim
Bamboo village Dış Mekan
Bamboo village Yerinde Yemek
Bamboo village Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Bamboo village
baraa street 23 , Arusha

Arusha bölgesindeki Bamboo village konaklamanızda, Arusha Golf Sahası ve Arusha Saat Kulesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Maasai Market and Curios Crafts ile 4,7 mi (7,6 km) ve Natural History Museum ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 21 odamız vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x