Arunreas Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Arunreas Hotel Genel
Arunreas Hotel Öne Çıkan Resim
Arunreas Hotel Dış Mekan
Arunreas Hotel Dış Mekan
Arunreas Hotel Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Arunreas Hotel
Corner Street 228 & Street 51 Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Arunreas Hotel misafirlere Phnom Penh (Phnom Penh Kent Merkezi) bölgesinde, Wat Lang Ka ve Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nehir Kıyısı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Merkez Pazarı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Khema Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda (City Petite)
Room
Deluxe Oda (City Grande)
Room
Süit (Arunreas Majestic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x