ARUN Riverside Bangkok

Bangkok Kent Merkezi
ARUN Riverside Bangkok Öne Çıkan Resim
ARUN Riverside Bangkok Dış Mekan
ARUN Riverside Bangkok Kahvaltı
ARUN Riverside Bangkok Kahvaltı
ARUN Riverside Bangkok Kahvaltı
Image More +52 fotoğraf
ARUN Riverside Bangkok
87-89 Maharaj Road Phrabarommaharachawaang , Bangkok Kent Merkezi

ARUN Riverside Bangkok misafirlere Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Wat Pho (Yatan Buda Heykeli) yakınında ve Büyük Kraliyet Sarayı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Emerald Buddha Tapınağı (Zümrüt Buda Tapınağı) ile 1,4 km (0,9 mil) ve Khaosan Caddesi ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Tayland mutfağı seven misafirler için ARUN Riverside ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo Süit, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Standard Double Room, 1 King Bed, Balcony, No View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x